Zarurile au fost arucate!Să înceapă networkingul. Să curgă recomandările. Să se inițieze conversații și să se creeze relații!

Andalu Gastrobar. Ora 7:30, imediat după răsăritul soarelui. Mic dejun gustos, cafea care animă chiar și cele mai somnoroase suflete. Freamătă Copoul. Trafic intens. Așteptăm ora 8:00 pentru a începe cea de-a 37 întâlnire a clubului nostru de networking.

Avem invitați.

O premieră: prima întâlnire moderată de Oana Nicolcea.

Avem un moment Spotlight creativ despre…creativitate. Despre creativitatea prin ochii unui copil, despre creativitatea în fotografie, despre sacrificiul pentru momente fotografiate inedit.

Despre muncă, perseverență și pasiune.

 

Despre oameni & poveștile lor, despre entuziasm, energie și lucruri bine făcute. De fapt, nu aș încadra fotografia în categoria lucruri.

Să spunem despre povești bine construite. Despre proiectul 365 a lui Cristian Bârleanu.

” Gândește creativ, fă un pas lateral, privește dintr-o perspectivă diferită și nu te feri să inovezi.”

Zarurile au fost aruncate. Atmosfera și contextul au fost deja create. Urmează în fața publicului Diana Lefter, fondator Agileroo. Să ne vorbească despre educație. Ne-a vorbit despre educație, însă nu despre cea tradițională. Despre programare, copii și antreprenoriat. Despre ce înseamnă limbajele de programare. Motivele pentru care e important ca un copil să cunoască de la o vârstă fragedă un limbaj de programare.

” Să te ancorezi în lumea digitală înseamnă să știi că există informație digitală și să o aplici pentru a-ți aduce beneficii pentru tine și afacerea ta. ”

Sfârșit. Să înceapă networkingul. Să curgă recomandările. Să se inițieze conversații și să se creeze relații, iar data viitoare să ne întâlnim mai puternici!

Dacă vrei să ne cunoști te așteptăm într-o joi de dimineață, cu energie și chef de viață, în dealul Copoului la Andalu Gastrobar.