Tu știi cum te poți alinia cu interlocutorul tău pentru a facilita procesul de vânzare?

Întâlnirea 35 a bizz.club Iași de ieri a fost una extrem de productivă cu o atmosferă care a ilustrat perfect ce înseamnă networkingul.

A fost o întâlnire deosebită și din perspectiva faptului că la momentul SPOT am aniversat 3 ani de când a luat naștere conceptual DEVOS, extrem de drag sufletului nostru. DEVOS a apărut tot în sânul bizz.club, semn că întâlnirile săptămânale nu sunt făcute doar de dragul și amorul artei, cum spune o vorba celebră, ci au ca scop să scoată antreprenorii din zona lor familiară și să-i introducă într-un mediu în care pot să învețe și să evolueze.

Nu omite faptul că networkingul este un proces. Rezultatele nu apar imediat. Trebuie să te implici, să fii perseverent, să participi constant la întâlniri, să cauți oportunități, să creezi valoare și să oferi sprijin comunității din care faci parte.

Dacă ești atent la aceste aspecte, în mod cert rezultatele nu vor întârzia să apară.

Despre rezultate în vânzare a vorbit și invitatul nostru, Adrian Munteanu, trainer, coach NLP la Mindgrasp. Practic, pentru a reuși să convingi un interlocutor e necesar să vorbești despre el, să-i respecți valorile și granițele, nu să pui accent doar pe lucrurile care te avantajează sau îți plac ție ca individ.

Iată câteva idei notabile transmise de Adrian Munteanu:

”Când facem propuneri tindem să le facem după propriile structure ale minții noastre, nu după ceea ce contează cu adevărat pentru interlocutorul nostru.”

”Trăim în aceeași lume fizică și totuși vedem lumea diferit pentru că filtrele prin care percepem realitatea sunt diferite”

”Judecătorii sunt riguroși, țin la program, în vânzări, judecătorul se convinge singur.””

”Perceptivii vor mereu să aibă opțiunile deschise, agonizează când vine vorba să ia o decizie.”

”Judecătorii țin noțiunea timpului, perceptivii nu se țin de program, judecătorii vor să fie totul la punct.”

” Cum închizi un perceptiv? Trebuie să-i închizi opțiunile: asta e oferta și e valabilă aici și acum”

 

Dacă interacționezi pentru prima dată cu noi, dar totuși ne urmărești ( îți mulțumim pentru asta) te așteptăm la o întâlnire să vezi cum se desfășoară efectiv lucrurile în singurul club de networking din Iași.