Networking-ul dă roade: 3 membri bizz.club Iași au creat împreună un proiect cu jocuri în familie

A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar povesti, un club de networking pe numele său, bizz.club din dulcele târg la Ieșilor.

Aici se întâlnesc pe vremuri de pace, în fiecare joi la Andalu Gastrobar, antreprenori dedicați, orientați spre dezvoltare și evoluție continuă și discută despre afaceri, fac schimb de recomandări și învață de la experți din mediul business.

Pentru că atunci când ești focusat pe dezvoltare personală și construirea de relații perene și valoroase, te aștepți să apară și oportunități care ulterior să se concretizeze în rezultate.

Antreprenorii de succes știu acest fapt și iată că pentru 3 membri din clubul bizz.club Iași această oportunitate a răsărit și s-a concretizat într-un proiect numit Themesis – Jocuri în familie.

Practic, proiectul a luat naștere în cadrul Clubului de Business bizz.club Iași, ceea ce arată cât de puternice sunt legăturile care se creează într-un astfel de mediu antreprenorial.

Themesis® – Jocuri în familie este o colecție de produse educaționale create cu scopul de a pune lumea justiției într-o altă lumină.

Ce include jocul?

Într-o singură cutie găsești 7 jocuri educative și distractive, care să contribuie la educația ta și a celor mici într-un mod constructiv, interesant și interactiv pentru a petrece timp de calitate alături de familia ta.

Cine sunt autorii?

Roxana Tudorița Baban, voluntar în educaţie juridică, avocat și mediator cu o experiență de peste 18 ani, o persoană creativă – autoarea de drept a conținutului educațional.

Răzvan Zvorișteanu, antreprenor pasionat, cu experiență de peste 15 ani în business, Vision Maker, manager PROMER, creator de strategii – autorul de fapt al produselor fizice.

Cosmyn Clipa – specialist în comunicarea și implementarea ideilor creative, Marketing Addict, pasionat de gamification

Insă, dincolo de oportunitățile de afaceri, bizz.club Iași e și despre oameni.

Nu e doar despre crearea de relații de business, e și despre crearea de relații de prietenie, de comuniune, în care membrii își împărtășesc unii altora experințele în fiecare joi la micul dejun, înainte de întâlnirea propriu-zisă.

Avem nevoie de oameni, de relaţii interpersonale solide pentru că ele ne ajută să ne simţim valoroşi şi integraţi în comunitate.

Iar relațiile autentice, bazate pe respect și prietenie nu pot să creeze decât lucrurile valoroase și implicit un cadru propice pentru dezvoltarea business-urilor fiecăruia dintre membri.

Îi felicităm pe colegii noștri pentru inițiativa și curajul de a porni acest proiect împreună și dorim ca ceilalți membri să fie motivați de exemplu lor și să genereze afaceri valoroase atât pentru ei, cât și pentru comunitate.

 

Se spune că ”Joaca este începutul cunoaşterii” așa că te invităm să descoperi alături de cei dragi cele mai fascinante provocări ale jocului Themesis, aici.