Călin Iepure este un artizan al networking-ului. Îl avem alături în data de 06 noiembrie 2017. Va facilita sesiunea de #netwoking cu ajutorul unui joc antrenant.

Crede cu tărie că „Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie „pregătiți” atunci când se ivește oportunitatea.

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Astăzi Călin coordonează cea mai cunoscută organizație de Business Networking – bizz.club Romania și este fondator al mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională: SELLification – The PROFESSIONAL’s Selling Game, De vorbă cu Antreprenorii – Platformă online de dezvoltare antreprenorială, Școala Alfa – Sistemul ALFA de dezvoltare personală și auto-educație.

bizz.club este singurul club de Business Networking care la întâlniri folosește un joc pentru a dinamiza atmosfera și pentru a stimula interacțiunea și dezvoltarea antreprenorială a tuturor celor prezenți.

În sesiunea de networking, Calin va folosi acest joc pentru a dinamiza atmosfera.

Ce vei învăța și ce vei face concret?

– Vei învăța cum te poți prezenta eficient și cu impact în 60 de secunde;
– Vei învăța cum să soliciți referințe;
– Vei primi o provocare de networking;
– Vei face networking cu o mare parte dintre participanții la eveniment.