Întâlnire cu iz de poezie, poftă de mișcare și perspective de investiție

Într-o joi, de dimineață,
Te trezești cu chef de viață
Și-ți setezi un obiectiv:
Sunt activ și productiv
Și urci dealul în Copou,
Uiți o clipă de birou.

Cu acest gând am început și noi întâlnirea de joi, 16 iulie. Somnoroși nevoie mare, că la 7:30 trebuie să fie pe ”front” (front ca ăsta să tot fie, coane), adică la întâlnirea bizz.club, membrii prezenți au fost rapid înviorați de Gianina și Daniel Doroftea de la Slim ON.

Înaintea momentului de spot pe care l-au susținut, au avut o scurtă reprezentație despre cum să ai o postură corectă și cum să te așezi cât mai indicat pe scaun. Da, pare un detaliu banal, dar în timp, acest aspect poate face diferența pentru sănătatea zonei tale posterioare.

Poți vedea un scurt moment aici:

De la zona posterioară înaintăm vertiginos, driblăm spectaculos momentul spot și (re)marcăm prezentarea invitatului special, Mirabela Miron, ”antrenor principal” la Avisso. A vorbit despre investiții și modalități prin care intreprinderile pot accesa diferite finanțări.

Cu alte cuvinte, ca să intri în ”Liga Campionilor” ai nevoie să treci cu brio peste niște etape preliminare dificile, cu adversari incomozi, dar nu imposibil de depășit.

Din informațiile noastre unul din membrii prezenți deja au contactat-o pe Mirabela pentru o colaborare. Ce înseamnă acest lucru? Nici mai mult, nici mai puțin decât că…oferim valoare, aducem oameni profesioniști care să acopere nevoile antreprenorilor și să-i ajute să se dezvolte pe ei și implicit afacerea lor.

Acestea fiind zise, încheiem apoteotic rezumatul întâlnirii cu citatul zilei: ”Uneori câștigi, iar alteori înveți.”

Important, spunem noi, e să cauți oportunități, să deschizi uși și să accesezi continuu noi resurse, noi modalități de evoluție. Și colac peste pupăză cum ar spune moldoveanul nostru Creangă, important e să-ți creezi noi conexiuni, noi relații pentru că acestea reprezintă calea spre evoluție.

Te așteptăm și săptămâna viitoare alături de noi: dincolo de poezie, energie, voie bună și networking de calitate, avem acel ”un nu știu ce, ș-un nu știu cum” pe care îl poți descoperi doar trăind pe propria-ți piele de antreprenor perspicace experiența unei întâlniri bizz.club Iași.

Va urma…