Despre valoarea jocului în business

Întâlnirea bizz.club de ieri a fost cu adevărat o sursă pură de energie. Poate datorită vremii bune de afară sau momentului inedit de Spotlight și Training?

Se prea poate să fie datorită amândurora, căci în fiecare joi, ambele momente sunt elementele energice ale zilei, care ne oferă doza de inspirație necesară să încheiem săptămâna cu noi idei.

Prima parte a întâlnirii a fost animată de Prezentarea Spotlight susținută de colegul nostru, Mihai Curecheru de la Avetech Design, care ne-a creionat o imagine de ansamblu a domeniului în care profesează. Am înțeles cât de importantă este proiectarea mecanică pentru orice tip de design, pe lângă aspeectul estetic al unui produs. Aceștia oferă de la design mecanic industrial, design pentru elemente arhitecturale, până la asistență profesională și au un portofoliu impresionant de proiecte realizate.

Ni s-a făcut o demonstrație video despre cum se realizează, în fapt, toate aceste produse și care este tot procesul meticulos prin care un astfel de proiect este dus la bun sfârșit.

 

După ce am învățat mai multe despre domeniul designului industrial, am trecut la momentul de training, unde am învățat despre tainele creativității

 – prin joc!

Niciodată nu suntem prea mari pentru a ne juca. Acest lucru a fost evidențiat de invitata noastră Cristina Baghiu, Innovation facilitator la Atelierul de Idei, care ne-a suprins plăcut printr-o „joacă serioasă” unde majoritatea membilor au construit, literalmente, cu ajutorul pieselor de LEGO, povestea ideii lor de business.

Prezentările au fost animate de opiniile și întrebările membrilor, ceea ce a făcut ca întâlnirea să fie una dinamică, de unde am plecat mai voioși și mai determinați să implementăm idei în businessurile noastre!

Te așteptăm și pe tine săptămâna viitoare la bizz.club.iasi! Abia așteptăm să te cunoaștem!

Credit foto: Cristian Bârleanu Photography