Despre seriozitate și responsabilitate

Ora 06:05. Facebook mă întâmpină prietenos: „Bună dimineața Bogdan!” și mă anunță ca astăzi va fi soare, dar veste bună vine în realitate de pe grupul de messenger al bizz.club Iași: 15 membri și 9 invitați au confirmat participarea.

Este o zi specială din mai multe motive:

  • sărbătorim ziua Cameliei Dinu și a lui Daniel Cioancă; încă o dată La Mulți Ani!

  • Robert Dalas ne prezintă pentru prima oară compania pe care o reprezintă: Eurotech

  • la momentul de training / inspirație avem tot un membru bizz.club: Laura David

Nu e de mirare că datorită acestei conjuncturi am avut o întâlnire foarte caldă, foarte prietenoasă.

Prin prezentarea pe care a avut-o Robert a reușit șă confirme, dacă mai era nevoie, că atunci când spui Eurotech vorbești despre ”oameni serioși”, lucru întărit și de mărturiile unora dintre participanți, care au  interacționat cu această companie în trecut. Am aflat care sunt domeniile în care pot fi folosite ”jucăriile” pe care ei le comercializează, dar mai ales de principiile și valorile ce le guvernează activitatea.

Era să uit că mai avem o urare de La Mulți Ani! pentru Eurotech care anul acesta împlinește 20 de ani.

 

Momentul de training sau mai degrabă de conștientizare (a noastră) a aparținut colegei noastre Laura David de la Devimark, care ne-a explicat diversele fațete ale proprietății intelectuale, avantajele competitive ale companiilor ce și-au înregistrat marca, dar mai ales riscurile la care ne expunem atunci când investim pe termen lung în imagine, în brand, în numele firmei și nu protejăm această investiție.

Faptul că 4 participanți și-au manifestat intenția de a discuta cât mai curând cu Laura despre înregistrarea mărcilor proprii, evidențiază calitatea informațiilor primite de către aceștia. Oricum decizia nu era greu de luat pentru că 3 din cei prezenți colaborează deja cu Devimark pentru protejarea mărcilor pe care le au. Mulțumim Laura!

Cum era și normal întâlnirea noastră de astăzi s-a terminat cu un networking intens suținut de un tort delicios și o șampanie (de fapt două) de foarte bună calitate (mulțumim Săvel!).

Ce ne mai așteaptă joia viitoare?

PS Mulțumim Iulian Sandu pentru fotografii!