Despre personalizări și oportunități

Astăzi, venind spre bizz, am conștientizat un fenomen interesant. Dimineața devreme (parchez mașina de cele mai multe ori în spatele Librăriei Junimea – unde se află și Parcul Horia, Cloșca și Crișan – pariez că mulți dintre voi nu știau că se numește așa) întâlnești o serie de oameni care aleargă sau se plimbă respirănd aerul curat al dimineței și bucurându-se de liniștea începutului de zi. Cei mai mulți dintre ei se salută și au un aer relaxat. Imediat ce trecem de ora șapte o mână nevăzută face dispărute aceste persoane, locul lor fiind luat de oameni grăbiți, preocupați, scufundați în gânduri sau absorbiți de ecranele telefoanelor mobile. Mergând printre acești oameni ai un sentiment de singurătate, de izolare.

Din fericire pentru mine în zilele de joi am întâlnirea săptămânală bizz.club unde sunt alături de 15, 20, 25 de oameni calzi, vii și care emană o energie pozitivă puternică  generatoare de optimism și creativitate.

Astăzi în lumina reflectoarelor s-a afla Promer Group – dacă sunteți puțin nedumeriți vă spun că nu avem un membru nou, de fapt Promer Group este vechiul Galaxy Design ce a trecut printr-un proces de rebranding, păstrând însă entuziasmul,  tinerețea și creativitatea ce caracterizează această companie. MC a fost managerul de marketing al companiei, Cosmin Clipa, ce ne-a prezentat direcțiile de business pentru noul brand:

Au rămas în mintea noastră o serie de elemente cheie pe care Cosmin le-a evidențiat foarte bine: ”12.000 modalități distincte de promovare” sau ”posibilități nelimitate de a-ți face vizibilă creativitatea”.

 

 

 

 

 

În partea doua a întâlnirii am avut-o ca invitată pe Mihaela Mariuca, Managing Partner AVISSO, care ne-a făcut cunoscute surse de finanțare pentru întreprinderi mici și mijlocii în 2018. O prezentare structurată, concisă, plină de informații tehnice, dar care a reuși să creeze un framework suficient de bine conturat pentru toși cei care intenționează să apeleze la acest tip de finanțare pentru afacerea lor. Interesul pentru subiect a fost ridicat, la finalul întâlnirii Mihaela trebuind să facă față numeroaselor întrebări venite din partea celor prezenți.

Pentru întânirea de joia viitoare am și un anunț: Va fi PRIMĂVARĂ!!!!